Δειγματισμός Προϊόντων

Στο χώρο μας….

Μπορείτε να μας βρείτε στην Αθήνα στον Χολαργό, στην Φανερωμένης 50, απέναντι από το Δημοτικό Γυμναστήριο Χολαργού και στη Θεσσαλονίκη στις Συκιές, στην Ανθέων 27, απέναντι από τη στροφή για Φιλίππειο (κόμβος 7 από τον περιφερειακό).

Οι εγκαταστάσεις μας είναι πλήρως προσπελάσιμες και διαθέτουμε χώρο στάθμευσης με εύκολη πρόσβαση στην είσοδο του καταστήματος. Στο κατάστημα μας θα βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία βοηθημάτων αποκατάστασης, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων καθώς και συνεργείο για να σας  λύσουμε τεχνικά ζητήματα και να σας προτείνουμε λύσεις. Στην διάθεση σας θα βρίσκεται ένας ειδικός σύμβουλος αποκατάστασης για να σας προτείνει τις πιο κατάλληλες λύσεις με γνώμονα τις δικές σας ανάγκες και απαιτήσεις.

….ή στο χώρο σας!!!

Αν δεν υπάρχει τρόπος να έρθετε στο κατάστημά μας, μην ανησυχείτε, το έχουμε σκεφτεί εμείς για εσάς. Ερχόμαστε εμείς σε εσάς με τα ειδικά διαμορφωμένα van της Orthostatical, στον δικό σας χώρο τελείως δωρεάν , χωρίς καμία απολύτως δέσμευση και σας προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση και δοκιμή των βοηθημάτων μας.

Δεν μένετε ούτε στην Αθήνα ούτε στη Θεσσαλονίκη; Κανένα πρόβλημα!

Επικοινωνήστε μαζί μας και θα έρθουμε εμείς σε εσάς!

Εάν επιθυμείτε μια δωρεάν επίδειξη των προιόντων μας, παρακαλώ συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα επικοινωνίας και σύντομα θα επικονωνήσουμε μαζί σας για να κλείσουμε ένα ραντεβού. Στο πεδίο “επιλογή παραλήπτη” επιλέξτε Θεσσαλονίκη αν μένετε στη  Β.Ελλάδα και Αθήνα αν μένετε στη Νότια Ελλάδα.

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Επιλογή τόπου επίδειξης

Η διεύθυνση σας (απαραίτητο στην περίπτωση που επιλέξατε την επίδειξη "στον χώρο μου")

Επιλογή Παραλήπτη

Όνομα Προϊόντος

Το μήνυμά σας