Παρουσίαση

Η εταιρεία Orthostatical είναι μια οικογενειακή επιχείρηση η οποία ιδρύθηκε πριν από 20 χρόνια από την Μαίρη και τον Βασίλη Μιχαηλίδη μετά από προσωπικό βίωμα αναπηρίας. Η εταιρεία Orthostatical δραστηριοποιείται από το 1990 στο χώρο των ορθοπεδικών ειδών και των βοηθημάτων αποκατάστασης, η οποία διακρίνεται τόσο για την άψογη δομή της όσο και για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρει. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη με κατάλληλα διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο, τεχνικό τμήμα(service) για την επισκευή των προϊόντων και γραφεία για την άρτια διοικητική εξυπηρέτηση των πελατών. Οι εγκαταστάσεις καλύπτουν συνολικά σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα 1650m2 και είναι πλήρως εκσυγχρονισμένες και προσβάσιμες για ΑμΕΑ. Η Orthostatical διαθέτει 8 οχήματα – van ειδικά διαμορφωμένα με ειδική ράμπα προσφέροντας δωρεάν επίδειξη στο χώρο των πελατών της καθώς επίσης και δωρεάν service. Στην Orthostatical θα βρείτε κάθε τύπο αναπηρικού αμαξιδίου, ηλεκτροκίνητα και χειροκίνητα, γερανάκια μεταφοράς, ορθοστάτες, ποδήλατα παθητικής άσκησης, είδη μπάνιου, συστήματα και λύσεις για σκάλες, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία βοηθημάτων αποκατάστασης για την καθημερινή διαβίωση.

Η Orthostatical έχοντας σημαντική θέση στην αγορά προϊόντων αποκατάστασης έχει εξοπλίσει μεγάλα κέντρα αποκατάστασης καθώς και νοσοκομεία.

Η Orthostatical είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των εταιριών Sunrise Medical, VASSILLI, Human Care , THERA tariner , Klaxon Mobility, CTM, Sano και SCHUCHMANN για όλη την Ελλάδα.

Η μακροχρόνια παρουσία της Orthostatical στο χώρο των ορθοπεδικών ειδών και των βοηθημάτων αποκατάστασης , σε συνδυασμό με την συνεχή αναζήτηση νέων καινοτομικών βοηθημάτων, συντέλεσαν στην δημιουργία μιας ευρείας γκάμας ορθοπεδικών ειδών και βοηθημάτων αποκατάστασης τα οποία καλύπτουν τόσο τις ανάγκες των πελατών της όσο και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ιατρικής αποκατάστασης.

Η Orthostatical καταφέρνει να συνδυάσει την ευαισθησία για τον άνθρωπο, με την τεχνογνωσία των βοηθημάτων, με αποτέλεσμα να προσφέρει το κατάλληλο βοήθημα αναλαμβάνοντας κάθε περίπτωση ως ξεχωριστή και μοναδική.

Το οικογενειακό πνεύμα της επιχείρησης οδηγεί την Orthostatical πάντα κοντά στον πελάτη. Βασικός στόχος και φιλοσοφία της επιχείρησης αλλά και των ατόμων που την απαρτίζουν είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων με ειδικές ανάγκες. Μια ζωή με ανεξαρτησία και σεβασμό.
Η πολύχρονη εμπειρία μας, η άριστη γνώση των προϊόντων αποκατάστασης, η άρτια οργανωμένη τεχνική υποστήριξη και το εξειδικευμένο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών που διαθέτει κατατάσσουν την Orthostatical στην κορωνίδα του χώρου αποκατάστασης. Με πλήρη γνώση για την σημαντικότητα που έχει για τον κάθε πελάτη της η άμεση εξυπηρέτηση σε επίπεδο παράδοσης προϊόντος και τεχνικής υποστήριξης, η Orthostatical διαθέτει πλήρη παρακαταθήκη ανταλλακτικών για την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών της. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της Orthostatical αναλαμβάνει με υπευθυνότητα την επισκευή όλων των αναπηρικών αμαξιδίων και βοηθημάτων.

Η Orthostatical έχοντας ως κύριο στόχο την παροχή ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών με τελικό σκοπό την ικανοποίηση των πελατών της, εγκατέστησε σύστημα ποιότητας και έχει πιστοποιηθεί με ISO 9001:2008.