gkSearch
22.01.2020

5 λόγοι για να δοκιμάσεις Δωρεάν Test Drive με ένα Scooter

Το να διανύσεις μακρινές αποστάσεις δεν είναι πάντα εύκολο για τους περισσότερους, πόσο μάλλον αν αντιμετωπίζεις μια δυσκολία στη βάδιση. Τις περισσότερες φορές θα αναγκαστείς να κινηθείς με αυτοκίνητο για να πας κάπου μακριά αλλά τι γίνεται με τις αποστάσεις που βρίσκονται στα όρια του δήμου σου; Το παρκινγκ πολλές φορές είναι δύσκολο να το βρεις και η πρόσβαση στα μέρη που θέλεις να πας ίσως δεν σου επιτρέπει να πάρεις αυτοκίνητο όπως για παράδειγμα ένας πεζόδρομος. Κάποιες φορές θα χρειαστείς κάποιος να σε πάει ή και να σε φέρει. Άλλες πάλι φορές θα πρέπει να συμβαδίσεις με το πρόγραμμα της οικογένειας σου και να πρέπει να περιμένεις πότε θα τελειώσουν την δουλειά τους για να πας στο γιατρό, στο καφέ ή στη λαϊκή. Θα πρέπει πολλές φορές ίσως οι αγαπημένοι σου να τροποποιήσουν το πρόγραμμα τους, τη δουλειά τους ή τις όποιες άλλες υποχρεώσεις τους.

 Scooter 2020 05 06 10 Canva edited

Πολλές φορές οι παραπάνω παράγοντες δεν μας επιτρέπουν να δούμε νέες λύσεις ή τρόπους για να κάνουμε την καθημερινότητα μας πιο εύκολη. Και ο σκοπός για όλους μας είναι ένας και μοναδικός ανεξάρτητα σε ποια φάση της ζωής μας ή σε ποιες συνθήκες βρισκόμαστε: να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη με κάθε τρόπο για εμάς και τις οικογένειες μας!

Για εσένα λοιπόν που θέλεις να είσαι ανεξάρτητος , αυτόνομος και να ορίζεις το πότε και το που θα επιλέξεις να πας στην καθημερινότητα σου , τότε το scooter αποτελεί την τέλεια λύση για τις μακρινές μετακινήσεις σου!

Αν λοιπόν βαρέθηκες να μην μπορείς να βγεις από το σπίτι , αν θέλεις να βρεθείς με τους φίλους σου στο καφέ ή στο καφενείο , αν θέλεις να πας στη λαϊκή μόνος σου αλλά σκέφτεσαι πως θα πάω και πως θα γυρίσω , πως θα κουβαλήσω τα ψώνια, τότε πρέπει να δοκιμάσεις ένα δωρεάν test drive με ένα scooter!

To scooter είναι ένα ηλεκτροκίνητο μέσο το οποίο προορίζεται για ανθρώπους με μικρή ή μεγάλη κινητική δυσκολία που έχουν την ανάγκη να διανύσουν μεγαλύτερες αποστάσεις εντός της γειτονιάς ή του δήμου τους που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν. Η ταχύτητα του κυμαίνεται ανάλογα με το μοντέλο από 6km/h έως και 15km/h και η αυτονομία του ξεκινάει από 25km έως και 45km περίπου. Δεν χρειάζεται δίπλωμα οδήγησης και μπορεί να το οδηγήσει και κάποιος που δεν έχει ξαναοδηγήσει ποτέ στη ζωή του! Είναι δηλαδή τόσο εύκολο!

Αν δεν σε έχουμε πείσει ακόμα, παρακάτω σου δίνουμε 5 λόγους ακόμα για να δοκιμάσεις ένα Δωρεάν Test Drive με το scooter της επιλογής σου:

  1. Με το scooter είσαι ανεξάρτητος, αυτόνομος και πας όπου θες όταν θες μόνος ή μόνη σου!
  2. Δεν κουράζεσαι, δεν επιβαρύνεις την υγεία σου αλλά ταυτόχρονα γίνεσαι δραστήριος!
  3. Γίνεσαι πιο κοινωνικός και ξαναβρίσκεις τους φίλους σου στο καφέ ή στο καφενείο!
  4. Δεν εξαρτάσαι από κανένα! Είσαι εσύ ο μόνος που καθορίζει το πρόγραμμα σου!
  5. Γίνεσαι παράδειγμα και για άλλους ανθρώπους που χρειάζονται ένα μέσο για να μετακινηθούν με ανεξαρτησία!

Αν λοιπόν σε ενδιαφέρει να είσαι πιο αυτόνομος, πιο δραστήριος , πιο κοινωνικός και να δημιουργήσεις ένα θετικό αντίκτυπο στην τοπική σου κοινωνία , κλείσε τώρα ένα Δωρεάν Test Drive στην Orthostatical Φανερωμένης 50 Χολαργός ή στο τηλέφωνο 210 6560 227! Είναι τελείως δωρεάν, χωρίς καμία δέσμευση και μπορεί να γίνει στο χώρο σου ή στο χώρο μας!

Η ομάδα μας θα ενθουσιαστεί να σε ξεναγήσει στον κόσμο των scooter!