gkSearch
20.11.2019

Γιατί να επιλέξεις έναν μπροστινό μηχανισμό ηλεκτρικής κίνησης KLICK Electric στο αμαξίδιο σου?

Στις καθημερινές σου δραστηριότητες όπως στο σπίτι χρειάζεσαι το αμαξίδιο σου για κινείσαι, να πας στο μπάνιο , να πλυθείς, να ντυθείς, να μαγειρέψεις , να φας, να μπεις στο ασανσέρ. Στις περισσότερες περιπτώσεις θα κινηθείς με ένα χειροκίνητο αμαξίδιο έτσι ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλες τις παραπάνω καθημερινές ανάγκες σου.

Τι γίνεται όμως όταν θελήσεις να κάνεις εξωτερικές δραστηριότητες; Ένα χειροκίνητο αμαξίδιο δεν μπορεί να διανύσει μεγάλες αποστάσεις. Και αυτό όχι γιατί τεχνικά το αμαξίδιο δεν μπορεί να κινηθεί σε εξωτερικό χώρο αλλά γιατί απαιτείται να καταβάλεις μεγάλη και τακτική δύναμη για να ωθήσεις τις ρόδες του αμαξιδίου σου και αυτό καταπονεί τα χέρια σου και κυρίως τους ώμους σου.

Οι χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων μπορεί συχνά να αισθάνονται ότι το βάρος του κόσμου είναι στους ώμους τους. Πολύ συχνά, το τελικό αποτέλεσμα είναι ο πόνος και ο τραυματισμός στον ώμο , που μπορεί να ξεκινήσει ως μια ενόχληση, αλλά στην πορεία γίνεται εξουθενωτικό.

Δυστυχώς οι δρόμοι της Ελλάδας δεν είναι και οι πιο φιλικοί για έναν χρήστη αμαξιδίου - και πάλι είμαστε πολύ επιεικής. Συχνά θα συναντήσετε κάποια λακκούβα, κακό οδόστρωμα, έλλειψη ραμπών και πεζοδρόμια που με το ζόρι χωράει ένα αμαξίδιο. Όλη αυτή η κακοτεχνία των δρόμων αλλά και η επιτακτική ανάγκη να διατηρήσεις τους ώμους σου σε καλή κατάσταση θα σε κάνουν να σκεφτείς ότι...

«...δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το χειροκίνητο μου για εξωτερικούς χώρους αν θέλω να παραμείνω δραστήριος, δεν θέλω να κουράζω τα χέρια μου σπρώχνοντας το αμαξίδιο μου και να καταλήγω συνέχεια με τενοντίτιδες και τραυματισμούς στους ώμους μου. Χρειάζομαι τα χέρια μου να είναι σε άριστη κατάσταση για να μπορώ να αυτοεξυπηρετούμαι μέσα στο σπίτι και να μπορώ να μεταφέρομαι στο κρεβάτι ή στο μπάνιο».

Οι περισσότεροι χρήστες αμαξιδίων θα προτιμήσουν ένα ηλεκτρικό αμαξίδιο καθώς αποτελεί την πιο αποτελεσματική λύση και πραγματικά λύνουν το μεγαλύτερο μέρος του προβλήματος για την μετακίνηση τους σε εξωτερικούς χώρους. Πολλές φορές όμως για κάποιους χρήστες η επιλογή ενός ηλεκτροκίνητου μπορεί να μην είναι η λύση του προβλήματος μετακίνησής τους γιατί ίσως σκέφτεσαι ότι:

  • δεν χωράει στο ασανσέρ μου όπως το χειροκίνητο μου
  • δεν μπορώ να το μεταφέρω μόνος μου στο αυτοκίνητο αν θέλω να πάω κάπου μακριά
  • δεν μπορώ να προσεγγίσω εύκολα το τραπέζι στο σπίτι μου ή σε ένα εστιατόριο όπως με το χειροκίνητο 
  • έχω συνηθίσει να κάθομαι στο χειροκίνητο μου και δεν θέλω να το αλλάξω
  • δεν μπορώ να πάω σε ανώμαλο δρόμο
  • θέλω να συνεχίσω να γυμνάζω τα χέρια μου και δεν θέλω να αφεθώ στην βολή ενός ηλεκτρικού αλλά ταυτόχρονα να μπορώ να έχω και τη δυνατότητα να διανύω μεγάλες αποστάσεις ηλεκτρικά όταν θελήσω.

Αν έχεις σκεφτεί κάτι από όλα τα παραπάνω έστω και μια φορά, τότε σου έχουμε ευχάριστα νέα! Υπάρχει η ιδανική λύση για όλα τα παραπάνω εμπόδια και αποτελεί ότι πιο καινοτομικό έχει βγει τα τελευταία χρόνια για τους χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων: με μια λέξη το KLICK!

Το KLICK είναι ένας εμπρόσθιος ηλεκτρικός μηχανισμός που κουμπώνει στο αμαξίδιο σου κυριολεκτικά με ένα ΚΛΙΚ! Με το KLICK μπορείς να κινείσαι μέσα στο σπίτι σου, να μπαίνεις σε ασανσέρ καθώς αποσυνδέεται από το αμαξίδιο σου πανεύκολα και γρηγορότερα από 1 λεπτό, μπορείς να διανύσεις απόσταση ως και 50 km, μπορείς να επιλέξεις τον τύπο που σου ταιριάζει , να επισκεφτείς κάποιο μουσείο ή εμπορικό κέντρο και όλα αυτά  παρέχοντας σου τη δυνατότητα να πηγαίνεις ηλεκτρικά από την άνεση του αμαξιδίου σου!

Το KLICK είναι τόσο ελαφρύ- μόνο 7,9kg - και διαθέτει πολύ ελκυστικό design που μπορείς να το σηκώσεις τόσο εύκολα και γρήγορα που είναι ιδανικό για να το βάζεις εσύ στο αυτοκίνητο σου και να μην χρειάζεσαι καμία βοήθεια.

Σου επιτρέπει να συνεχίσεις να γυμνάζεις τα χέρια σου χρησιμοποιώντας το χειροκίνητο σου, αλλά ξέρεις ότι το έχεις κοντά σου όταν το χρειαστείς να κινηθείς ηλεκτρικά για να διανύσεις μια μεγαλύτερη απόσταση.

Με το KLICK Monster μπορείς να πας σε δρόμο με χαλίκι ή ακόμα και με λακκούβες και αν είσαι πολύ extreme τύπος, τότε σου επιτρέπει να πας ακόμα και στην άμμο, σε ανώμαλο δρόμο ακόμα και σε χιόνι!

Αν πάλι θέλεις να επισκεφτείς ένα κατάστημα στην αγορά ή σε ένα εμπορικό αλλά οι χώροι του είναι κάπως μικροί και η ταχύτητα δεν σε βοηθά να περάσεις από τους διαδρόμους, τότε το αποσυνδέεις με ένα ΚΛΙΚ , το παρκάρεις με τον ορθοστάτη του και συνεχίζεις τις αγορές σου.

Και για εσάς τους πολύ αθλητικούς τύπους, επιλέγοντας τον δικό σας τύπο KLICK , το KLICK Hybrid μπορείτε να αλλάξετε στη στιγμή το KLICK σας από ηλεκτρικό σε χειρήλατο ποδήλατο για να κάνετε την προπόνηση σας ή να συμμετέχετε σε μαραθώνιο!

Και ένα μικρό tip που είναι και πατενταρισμένο: το σύστημα σύνδεσης του KLICK γίνεται στο κέντρο του αμαξιδίου γιατί με τον τρόπο αυτό δεν αισθάνεστε κανέναν κραδασμό καθώς η δόνηση από τον κραδασμό απορροφάται και δεν επιβαρύνεται έτσι ο σκελετός του αμαξιδίου σας!