gkSearch
29.04.2020

4 ηλεκτρικά πτυσσόμενα αμαξίδια για να τα μεταφέρεις με το αυτοκίνητο χωρίς να σου βγει η μέση!

 Το ηλεκτροκίνητο αμαξίδιο κατασκευάστηκε για  να κινείστε κατά κύριο λόγο σε εξωτερικού χώρους, αλλά τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία και η μηχανική έχει προχωρήσει τόσο πολύ που κατάφερε να δώσει μια λύση σε όσους χρειάζονται ένα ηλεκτρικό αμαξίδιο και για μέσα και για έξω! Και μάλιστα με τη δυνατότητα να το μεταφέρεις στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου σου χωρίς να σου βγαίνει η μέση!

Σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε τα 4 ηλεκτρικά πτυσσόμενα αμαξίδια  που μπορεί να κλείσουν και να μεταφερθούν με το αυτοκίνητο εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια για τον συνοδό:

  1. SmartChair Ultralight

Το SmartChair Ultralight είναι το πιο μικρό και ελαφρύ ηλεκτρικό αμαξίδιο, το οποίο μπορεί να μεταφερθεί στο πορτ μπαγκάζ εύκολα χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τις μπαταρίες του! Μπορείτε να το κλείσετε σε 1΄με το πάτημα ενός μοχλού στην πλάτη του αμαξιδίου. Έχει μικρές διαστάσεις για να κινείται μέσα στο σπίτι αλλά ταυτόχρονα είναι ιδανικό για να διανύετε αποστάσεις σε εξωτερικούς χώρους. Ζυγίζει μόνο 26kg , σηκώνει έως 115kg και έχει αυτονομία έως 15km!

  1. SmartChair Heavy Duty

To SmartChair HeavyDuty είναι το αμέσως επόμενο μέγεθος της οικογένειας Smart Chair και είναι το πιο δημοφιλές γιατί συνδυάζει μεγαλύτερη αντοχή βάρους έως 150kg και ζυγίζει μόνο 30kg! Κλείνει με την ίδια ευκολία που κλείνει και το αδερφάκι του SmartChair Ultralight και έχει μεγαλύτερη αυτονομία 18km! Διαθέτει αναρτήσεις για να κινείται με άνεση και χωρίς πολλούς κραδασμούς σε εξωτερικό χώρο και αυτό το κάνει ιδανικό για να κινείται έξω στο δρόμο!

  1. SmartChair Spacious

Το SmartChair Spacious είναι το μεγαλύτερο σε μέγεθος πτυσσόμενο αμαξίδιο και θα γίνει το αγαπημένο σας αν αυτό που χρειάζεστε είναι η συχνή μετακίνηση στη γειτονιά σας, καθώς διαθέτει μεγάλη πίσω ρόδα 12’’και  μεγαλύτερες σε ισχύ μπαταρίες με αυτονομία 21km. Η διαφορά με τα κλασικά αμαξίδια είναι ότι παρόλο το μέγεθος τους και τις μεγάλες ρόδες του, το SmartChair Spacious μπορεί και κλείνει το ίδιο εύκολα όπως και τα μικρά του αδερφάκια και μεταφέρεται εύκολα και γρήγορα σε πορτμπαγκάζ. Ζυγίζει 33kg και σηκώνει εώς 150kg!

  1. SmartChair Jet Set

Το SmartChair Jet Set είναι το καινούριο μέλος της οικογένειας SmartChair και ήρθε για να προσθέσει ακόμα ένα βασικό απαραίτητο χαρακτηριστικό: την καλύτερη στήριξη του κορμού και του κεφαλιού! Το SmartChair Jet Set προσφέρει δηλαδή το τέλειο τρίπτυχο όταν αυτό είναι αδιαμφισβήτητα απαραίτητο για τον χρήστη:

  • την δυνατότητα να κινείται μέσα και έξω,
  • την εύκολη μεταφορά στο αυτοκίνητο με το πάτημα ενός κουμπιού χωρίς να αφαιρούμε μπαταρίες
  • την καλύτερη στήριξη κορμού και κεφαλιού

Με εξωτερικό πλάτος μόνο 62cm και ανάκλιση πλάτης έως 135ο  για άνεση και ξεκούραση όταν το χρειάζεστε, το SmartChair Jet Set αποτελεί την ιδανική λύση όταν χρειάζεστε ένα ηλεκτρικό αμαξίδιο με καλή στήριξη ­κορμού και αναπαυτικό κάθισμα.

Τα Smart Chair αποτελούν το #1 πρωτοποριακό και αυθεντικό πτυσσόμενο αμαξίδιο στην Ελληνική αγορά και παρέχεται εγγύηση 5ετών για τον σκελετό και 2 ετών για τα ηλεκτρικά μέρη!

Τι γίνεται όμως με τον ΕΟΠΥΥ;

smartchair eopyy

Και το καλύτερο σας το αφήσαμε για το τέλος: Τα πρώτα 3 μοντέλα χορηγούνται από τον ΕΟΠΥΥ και δεν υπάρχει καμία δικιά σας επιβάρυνση! Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία χορήγησης στη σελίδας μας ΕΟΠΥΥ και να κατεβάσετε αναλυτικά όλα τα δικαιολογητικά που χρειάζεται ο ΕΟΠΥΥ για  τα ηλεκτροκίνητα αμαξίδια.

Αν σας ενδιαφέρει το SmartChair Jet Set να σας το χορηγήσει ο ΕΟΠΥΥ μπορείτε να μας αφήσετε τα στοιχεία σας εδώ και να σας ενημερώσουμε όταν θα μπορεί να συνταγογραφηθεί στον ΕΟΠΥΥ.

Μπορείτε να κλείσετε μια ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ στο χώρο σας πατώντας ΕΔΩ!